Servei Online

Online

Si no tens possibilitat de venir a la consulta, vius a l'estranger o a una altra ciutat, tens un servei de suport psicològic Online per a que puguis disposar de tots els serveis terapèutics que necessitis amb la qualitat de les sessions presencials.

Mitjançant aquest servei Online, realitzarem les sessions a través d'Skype o Gmail amb la mateixa freqüència i durada que tenen les sessions presencials. Si és necessari podràs combinar les sessions presencials amb les sessions Online o inclús canviar de modalitat quan ho necessitis.

Disposaràs igualment d'una primera sessió informativa gratuïta i podràs realitzar el pagament de forma segura.

El servei Online disposa de tots els tipus d'intervenció que puguis necessitar, a continuació tens un recull dels serveis disponibles Online.

Si t'interessa aquest servei, envia un correu demanant informació. T'explicaré com et pots connectar, la disponibilitat horària del servei Online i com podràs efectuar el pagament de forma segura.

CONFIDENCIALITAT I PROTECCIÓ DE DADES

Tal com explicita l'Article 39 del Codi Deontològic del Psicòleg, la informació que el psicòleg recull en l'exercici de la seva professió està sotmesa a dret i deure de secret professional del qual tan sols està eximit per consentiment exprés del client o per supòsits legals.

Segons la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, es controla la seva aplicació, especialment pel què fa als drets d'informació, accés, rectificació, oposició i cancel•lació de dades de l'usuari.